Ενημέρωση & Αξιολόγηση

 

Εάν έχετε αποφασίσει να διοθρώσετε την όρασή σας και να απαλλαγείτε οριστικά από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής, επισκεφθείτε το Κέντρο μας για δωρεάν ενημέρωση και αξιολόγηση.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας και να αξιολογήσουμε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να υποβληθείτε με ασφάλεια σε επέμβαση.

Σε αυτή τη συνάντηση μαζί μας  θα έχετε την ευκαιρία:

  • Να μάθετε περισσότερα για το τι είναι το Excimer Laser και για το πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα βελτιώσει την όρασή σας.
  • Να ενημερωθείτε με λεπτομέρεια για το τι θα πρέπει να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χειρουργείο. Θα συζητήσουμε κάθε προβληματισμό σας και θα λύσουμε κάθε απορία σας!
  • Να αξιολογήσουμε εάν μπορείτε να υποβληθείτε με ασφάλεια σε διαθλαστική επέμβαση αφού θα πρέπει να εξετάσουμε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
  • Να γνωρίσετε τον ιατρό που θα σας χειρουργήσει και τη χειρουργική ομάδα που θα συνεργαστεί μαζί σας και θα σας φροντίσει σε όλο το διάστημα του προεγχειρητικού ελέγχου, την ώρα του χειρουργείου και κατά την μετεγχειρητική παρακολούθηση. 
  • Τέλος, να δείτε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας, τα ιατρεία προεγχειρητικού ελέγχου, την αίθουσα του χειρουργείου και το laser με το οποίο θα υποβληθείτε στην επέμβαση.

Επιπλέον, στη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο ιατρός μας θα ζητήσει να πληροφορηθεί το ιατρικό και κληρονομικό σας ιστορικό. Σε αυτό περιλαμβάνονται ερωτήσεις που αφορούν γενικότερα την κατάσταση της υγείας σας και ειδικότερα της υγείας των ματιών σας. Εάν πάσχετε από κάποιες συγκεκριμένες παθήσεις δεν μπορείτε να υποβληθείτε σε διαθλαστική επέμβαση ενώ εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης θα πρέπει να αναβάλετε την επέμβαση για αργότερα.

Το επόμενο βήμα στην απόφασή σας να απαλλαγείτε από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής είναι ο ολοκληρωμένος προεγχειρητικός έλεγχος που περιλαμβάνει μία σειρά διαγνωστικών εξετάσεων που θα καθορίσουν με ακρίβεια το πάχος του κερατοειδικού ιστού που πρέπει να αφαιρεθεί προκειμένου να έχετε άριστο μετεγχειρητικό αποτέλεσμα.

Το επόμενο βήμα σας: Ο πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος

Η γνώμη σας
Περισσότερα