Διαθλαστικές Επεμβάσεις

 

Στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ λειτουργεί σύγχρονη μονάδα Excimer Laser για τη διόρθωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.

Σε ένα σύγχρονο, υψηλής αισθητικής χώρο 500 τ.μ., κάτω από άρτιες συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας, στη μονάδα Διαθλαστικής Χειρουργικής του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με τη μοναδική τεχνολογική υπεροχή των EX-500  Excimer Laser  &  FS200 Femtosecond Laser της WaveLight προσφέρουμε ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και άριστα αποτελέσματα σε όποιον επιθυμεί να απαλλαγεί από τα γυαλιά και  τους φακούς επαφής!

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της Μονάδας μας βασίζονται: στην άριστη κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία της επιστημονικής μας ομάδας, στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, στην άρτια οργάνωση των υπηρεσιών μας  και τέλος στην προσωπική φροντίδα που με διακριτικότητα προσφέρεται σε κάθε ασθενή μας.

 

Το πρώτο βήμα στη σπουδαία απόφασή σας να υποβληθείτε σε διαθλαστική επέμβαση είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσετε μία δωρεάν επίσκεψη ενημέρωσης και αξιολόγησης. Στη συνάντηση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά και χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση να αξιολογήσουμε αν μπορείτε να υποβληθείτε με ασφάλεια σε επέμβαση. Επιπλέον θα συζητήσουμε μαζί σας, με λεπτομέρεια,  κάθε θέμα που αφορά την περίπτωσή σας.

Θυμηθείτε: Η αντιμετώπιση της μυωπίας , υπερμετρωπίας ή αστιγματισμού με Εxcimer Laser σημαίνει ελευθερία… ελευθερία στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο!

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε αυτή την απόφασή σας είναι:

1

Ενημέρωση & Αξιολόγηση

Περισσότερα

2

Προεγχειρητικός Έλεγχος

Περισσότερα

3

Η ημέρα της επέμβασης

Περισσότερα
Η γνώμη σας
Περισσότερα