Η γνώμη σας

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Αν και στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική, ο κ. Τουρμούζης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο μου. Έξι μήνες μετά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου! Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Έκανα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ laser μυωπίας. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική. Ήταν μια ανώδυνη διαδικασία χωρίς καθόλου πόνο και πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Πέντε μήνες μετά και τα βλέπω όλα καλύτερα απ’ ότι τα έβλεπα με γυαλιά. Το προσωπικό ήταν άριστο όπως και ο γιατρός που μου έκανε την επέμβαση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να απαλλαγεί από τα μυωπία και τα γυαλιά του!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Σκεφτόμουν εδώ και πολλά χρόνια να κάνω αυτή την επέμβαση. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να το ψάχνω λίγο παραπάνω. Τυχαία, βρήκα την ιστοσελίδα της “ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ” και διάβασα τα σχόλια όσων είχαν κάνει την επέμβαση. Παρά το γεγονός ότι φοβόμουν πάρα πολύ, πείστηκα. Οι τελευταίες επιφυλάξεις που είχα έφυγαν μετά την πρώτη μου επίσκεψη στο Κέντρο. Το περιβάλλον ήταν τόσο ζεστό και όλοι τόσο επαγγελματίες που έκλεισα αμέσως το ραντεβού για την επέμβαση. Η διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη και δεν ήταν σε καμία περίπτωση επώδυνη. Με το που τελειώσαμε, μπορούσα να βλέπω σχεδόν πεντακάθαρα. Υπήρχε μια θολούρα τις πρώτες ώρες αλλά έφυγε πολύ γρήγορα. Το επόμενο πρωί έβλεπα ΤΕΛΕΙΑ! Ήταν πραγματικά το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Αν και δύσκολα πήρα απόφαση να κάνω την επέμβαση (το σκεφτόμουν αρκετά χρόνια) τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν η καλύτερη και σωστότερη απόφαση! Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα! Ευχαριστώ τον γιατρό κ. Τουρμούζη και όλο το προσωπικό του Κέντρου.

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ είναι εξαιρετικό! Όλοι είναι εξαιρετικοί! Επαγγελματίες! Ιατροί-νοσηλευτές-γραμματεία! Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία κάθε φορά γίνεται καλύτερη με τις συνεχόμενες επισκέψεις μετά το FemtoLASIK. Σας ευχαριστώ!

Διαθλαστική Eπέμβαση FemtoLASIK

Η ζωή μου άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη κυριολεκτικά! Η εμπειρία ήταν μοναδική, δεν πόνεσα καθόλου ούτε κατά τη διάρκεια ούτε μετά την επέμβαση. Η ανάρρωση ήταν ταχύτατη. Έβλεπα πολύ καλά από τη δεύτερη κιόλας μέρα. Ευχαριστώ από καρδιάς το έμπειρο και φιλικό προσωπικό καθώς και τον υπέροχο γιατρό μου κ. Τουρμούζη για την μοναδική αυτή εμπειρία η οποία με έκανε να δω τον κόσμο κυριολεκτικά με άλλα μάτια! Να είστε όλοι καλά!!!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Ήθελα πολύ να το κάνω! Είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μου! Δεν χρειάζομαι πια τα γυαλιά ή τους φακούς επαφής. Είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να αθλούμε, να διαβάζω και να βλέπω τηλεόραση χωρίς αυτά.

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Θα ήθελα πραγματικά να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου! Είμαι το τέταρτο μέλος της οικογένειας και δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να κάνω και εγώ το laser στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση Femto-LASIK

Απίστευτη εμπειρία! Τον Φεβρουάριο του 2019 έκανα FemtoLASIK στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και έτυχα της καλύτερης μεταχείρισης από γιατρούς και προσωπικό. Πολύ αναλυτικά μου εξήγησαν και με κατηύθυναν ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα! Πολύ όμορφος χώρος, πολύ όμορφοι άνθρωποι και πολύ καλά αποτελέσματα! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Απαλλάχθηκα μια για πάντα από τη μυωπία και τα παρελκόμενά της.

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή, χωρίς ίχνος υπερβολής! Από την πρώτη επαφή με τη γραμματεία και το προσωπικό του ιατρείου και φυσικά τον κ. Τουρμούζη αισθάνεσαι το ενδιαφέρον, την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα όλων. Η επέμβαση αλλάζει το επίπεδο της ζωής σου, φυσικά προς το καλύτερο, είναι ανώδυνη και συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ καθώς θα βρίσκεται “δίπλα” σου από την αρχή μέχρι το τέλος της επέμβασης σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι ο καλύτερος επίλογος!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Πια βλέπω! Αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση αμέσως μετά την επέμβαση! Από τις πρώτες κιόλας ημέρες δεν χρειαζόμουν ούτε γυαλιά ούτε φακούς. Η επέμβαση ήταν γρήγορη και ανώδυνη. Έκανα την μέθοδο PRK. Ο γιατρός και όλο το προσωπικό ήταν δίπλα μου για ότι χρειαζόμουν, από την πιο απλή πληροφορία μέχρι την αποκατάσταση. Ακόμα και τρεις μήνες μετά την επέμβαση του νοιώθω δίπλα μου! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Θα αλλάξει η καθημερινότητα και η ζωή σας!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

H εμπειρία μου ήταν από κάθε άποψη πολύ θετική. Ο γιατρός κ. Τουρμούζης και όλοι οι γιατροί του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι άριστοι επιστήμονες και επαγγελματίες και χάρη στις συμβουλές, την καθοδήγηση και τον άμεσο τρόπο προσέγγισης κέρδισαν, δικαίως, αμέσως την εμπιστοσύνη μου. Ακόμη και μετά την επέμβαση laser με παρακολουθούν συστηματικά και με αφοσίωση και απαντούν με χαρά σε όποια ερώτησή μου. Σήμερα, τρία χρόνια μετά την επέμβαση δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Τους ευχαριστώ όλους και είμαι πεπεισμένος ότι ήταν η άριστη απόφαση !

Η εμπειρία μου

Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από την επίσκεψή μου στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. Είμαι με πολλά προβλήματα στα μάτια μου, μεταμόσχευση κερατοειδούς, μεγάλη μυωπία, αστιγματισμό κ.λ.π.  Στο Κέντρο σας βρήκα τέλεια αντιμετώπιση του προβλήματός μου. Αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην γιατρό μου κα Σπυροπούλου η οποία εντόπισε  και αντιμετώπισε το θέμα μου με απόλυτη επιτυχία. Φυσικά το Κέντρο σας είναι η ΠΡΩΤΗ επιλογή και το ΣΥΣΤΗΝΩ ανεπιφύλακτα. Καθαριότητα, τήρηση όλων των μέτρων για τις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε όλοι. Ευγένεια, χαμόγελο, η γνώση του αντικειμένου τους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο το προσωπικό, από την Υποδοχή έως την θεράποντα γιατρό μου κ. Σπυροπούλου. Ευχαριστώ πολύ!

 

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Το προσωπικό του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ήταν εξυπηρετικό και η εμπειρία καθόλα ήρεμη και γρήγορη! Ο γιατρός απάντησε σε όλες τις απορίες μου και με καθησύχασε αρκετές φορές σχετικά με τους προβληματισμούς που είχα. Συνιστώ το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ για επέμβαση laser στα μάτια για τη διόρθωση της μυωπίας!

Διαθλαστική Επέμβαση Femto-LASIK

Ήταν τέλεια, δεν έχω λόγια! Ο κ. Τουρμούζης φανταστικός – το προσωπικό το ίδιο! Ο χώρος του ιατρείου πολύ φιλικός! Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Πραγματικά!!!! Η ζωή μου ΑΛΛΑΞΕ!!! Χωρίς φακούς πια, χωρίς γυαλιά, χωρίς αμηχανία στα ψιλά γράμματα! Ότι καλύτερο πρόσφερα στον εαυτό μου. Ένα τεράστιο ουσιαστικά ΔΩΡΟ!!! Μέσα από μια άψογη διαδικασία.  Με ένα άψογο, ευχάριστο, ευγενικό, διακριτικό προσωπικό! Και με τον εξαιρετικό ιατρό κ. Τουρμούζη! Χίλια ευχαριστώ!!!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε διόθρωση της μυωπίας με laser τον περασμένο Ιούλιο. Ήταν ίσως από τις πιο σωστές αποφάσεις που έλαβα τελευταία, όπως και το ότι εμπιστεύθηκα την ομάδα του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Η ποιότητα της ζωής μου βελτιώθηκε αισθητά από την επέμβαση και μετά και μάλιστα με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία. Πλέον δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, βλέπω τέλεια!!! Συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα να κάνουν το ίδιο! Θερμές ευχαριστίες στον κ. Τουρμούζη και την την ομάδα του!

Corneal Cross Linking

Στην αρχή είχα έρθει με πολύ άγχος για την εγχείρηση που είχαμε να κάνουμε. Μόλις έφθασα ο γιατρός και ολόκληρο το προσωπικό νοιάστηκαν πολύ και με ηρέμησαν. Αντιμετώπισαν το πρόβλημά μου σαν να είναι δικό τους, αυτή τη βεβαιότητα και εμπιστοσύνη μου έβγαζαν εκείνη την ώρα του χειρουργείου! Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός και λόγω της φύσης της δουλειάς μου δυσκολευόμουν να φοράω φακούς επαφής στο εργοτάξιο. Ο κ. Ανδρέας Τουρμούζης με παρότρυνε να κάνω τη μέθοδο PRK με την οποία είχα άμεσα αποτελέσματα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μυωπία μου εξαφανίστηκε!!! Το κτίριο και όλες οι εγκαταστάσεις είναι άριστες! Τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα! Προσωπικό άρτια καταρτισμένο, ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τουρμούζη και όλο το προσωπικό της κλινικής και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται να επισκεφθεί το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και να κάνει την επέμβαση που θα του αλλάξει τη ζωή!

Διαθλαστική επέμβαση Femto-LASIK

Η διαδικασία ήταν απλή-γρήγορη, καθόλου επώδυνη! Το χειρουργείο το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα προκειμένου να απαλλαγεί από τη μυωπία του ή οποιοδήποτε άλλο διαθλαστικό πρόβλημα έχει! Ο ιατρός μου κος Τουρμούζης εξαιρετικός! Τον ευχαριστώ πολύ για όλα!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Εξαιρετική εμπειρία! Η καλύτερη απόφαση που μπορεί να πάρει κανείς! Πολύ καλή μετεγχειρητική παρακολούθηση και υποστήριξη!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Θεωρώ πως η επέμβαση laser ήταν το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου! Μου διόρθωσε απόλυτα τη μυωπία και τον αστιγματισμό και βλέπω τέλεια! Η όρασή μου επανήλθε 100% και ο κ. Τουρμούζης μαζί με τους συνεργάτες του ήταν δίπλα μου και μου παρείχαν όλες τις απαντήσεις και την υποστήριξη. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, μα πάνω από όλα Άνθρωποι! Συνιστώ σε όλους τη συγκεκριμένη κλινική για να εμπιστευθούν την όρασή τους! Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο 100%. Βλέπω τηλεόραση χωρίς γυαλιά, διαβάζω χωρίς γυαλιά και αισθάνομαι ανεξάρτητη και ευτυχισμένη! Απολαμβάνω τη βόλτα μου στα μαγαζιά διότι πλέον βλέπω τα πάντα χωρίς να ψάχνω τα βαριά γυαλιά μου! Πολύ απλά … έχω ποιότητα ζωής! Ευχαριστώ!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Καθαρή όραση από την αρχή! Ο ιατρός καταπληκτικός όπως και όλο το προσωπικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Πολύ θετικά αποτελέσματα! Έμεινα ικανοποιημένη πλήρως! Έχει διευκολυνθεί η καθημερινότητά μου πάρα πολύ! Επίσης η ευγένεια του προσωπικού είναι υποδειγματική! Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Είχα μυωπία και αστιγματισμό από παιδί. Τα διόρθωσα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. Σε λιγότερο από μια ώρα βλέπω όπως όταν φοράω γυαλιά. Όλα χωρίς πόνο και με άριστο επαγγελματισμό από τον κ. Τουρμούζη και την ομάδα του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, άριστα καταρτισμένοι οφθαλμίατροι, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η κλινική είναι διεθνών προδιαγραφών και μπορεί να ανταπεξέλθει σε μακροχρόνια φροντίδα ασθενών.

Διαθλαστική Επέμβαση Femto-LASIK

Σας ευχαριστώ όλους! Όλο το προσωπικό! Με προσέξατε όλοι σας τέλεια! Τα πάντα ήταν άψογα και οργανωμένα! Ο Θεός να σας έχει καλά!

Διαθλαστική Επέμβαση Femto-LASIK

Πήρα την απόφαση να κάνω το laser πριν 2 χρόνια αφού πέρναγα καθημερινά έξω από το οφθαλμολογικό σας κέντρο για να ξεφορτωθώ πλέον τα γυαλιά και τους φακούς επαφής. Μια από τις καλύτερες επιλογές! Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ έχει μόνιμα ευγενικά και χαμογελαστά άτομα, που πάντα θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε ηρεμήσουν από το άγχος. Συστήνω 1000%!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Απίστευτη εμπειρία στο σύνολό της που αξίζει να την βιώσει κανείς! Το προσωπικό και ο γιατρός υπέροχοι, σαν να τους γνωρίζεις χρόνια! Νιώθεις εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή! Η αίσθηση της όρασης όταν πλέον έχει επέλθει η αποκατάστασή της είνα ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά!

Διαθλαστική Επέμβαση Femto-LASIK

Πάντα επιθυμούσα να ξεφύγω από τον εφιάλτη των γυαλιών & των φακών επαφής! Κόκκινα μάτια, δακρυσμένα, ερεθισμένα… όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν πριν έρθω στην κλινική. Ποτέ δεν το φοβήθηκα! Γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία κατέφυγα στη συγκεκριμένη κλινική με σύσταση. Όλα πήγαν καταπληκτικά! Το προσωπικό εξαιρετικό και πολύ ευγενικό! Το ίδιο και ο γιατρός! Ευχαριστώ για τη φιλική αντιμετώπιση! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Έκανα την επέμβαση PRK και μετά από μήνες κοιτάζω πίσω και νοιώθω πολύ ευχαριστημένη που αποφάσισα να έρθω στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και να αφήσω τη μυωπία και τα γυαλιά μου σαν μια μακρινή ανάμνηση. Ο κ. Τουρμούζης καθώς και όλο το προσωπικό διακρίνονται από ευγένεια και ηρεμία που πηγάζει από καλές βάσεις και γνώση στον τομέα τους.

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Μία εμπειρία μοναδική ξεκινώντας από το ευγενέστατο προσωπικό του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Απαντώντας στο κάθε ερώτημά μου. Ο κ. Τουρμούζης με τα έμπειρα χέρια του αφαίρεσε από πάνω μου έναν μπελά που λόγω της εργασίας και των χόμπυ μου τα γυαλιά της μυωπίας μου καθημερινά με εμπόδιζαν. Το αποτέλεσμα για εμένα είναι μοναδικό και κρυστάλλινο σαν την όρασή μου τώρα που σας γράφω. Βλέπω πλέον χωρίς γυαλιά ή το ξένο σώμα όπως τα αποκαλώ, με αλλαγμένη τη ζωή μου προς το καλύτερο. Ευχαριστώ πάρα πολύ γιαυτή την φοβερή αλλαγή στη ζωή μου το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και τους ανθρώπους του, κάθε μέρα που περνά, γιατί έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευχαριστώ για τη σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή μου!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Είναι μια απόφαση που αξίζει να πάρεις!

Η αίσθηση που έχεις το πρωί που ξυπνάς και βλέπεις
χωρίς να ψάχνεις φακούς και γυαλιά είναι ανεκτίμητη!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Έκανα επέμβαση laser στα μάτια μου και τα πάντα πήγαν τέλεια!

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ιατρικά περιβάλλοντα που έχω δει!

 

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η ζωή μου άλλαξε τόσο όσο ποτέ δεν φανταζόμουν και περισσότερο από όσο μου τα έλεγαν!

Μοναδική εμπειρία που αξίζει όντως τον κόπο! Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς μου για τον επαγγελματισμό τους!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Με το laser άλλαξε όλη μου η ζωή.

Τώρα βλέπω τέλεια χωρίς γυαλιά και δεν κουράζομαι ούτε πονάει το κεφάλι μου… Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί έβλεπα θολά αλλά σύντομα τα μάτια μου καθάρισαν και τώρα βλέπω τέλεια!!!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Με λένε Γιώργο Μητσόπουλο και ήρθα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ για να αφαιρέσω επιτέλους τα ενοχλητικά γυαλιά που κρατούσαν φυλακισμένα τα μάτια μου κοντά στα 25 χρόνια. Τώρα μια εβδομάδα μόλις μετά την επέμβαση μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε τον κόπο. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό!!!

Τέλος θα έλεγα ότι η όλη εμπειρία είναι ευχάριστη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Σοβαρότητα – Ευγένεια – Φερεγγυότητα – Άψογο Προσωπικό!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ με το laser και απαλλάχθηκα από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής. Πάρα πολύ καλή επέμβαση και αποτελεσματική. Συνιστώ όποιος δεν την έχει κάνει να το αποφασίσει!!!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

To laser είναι μια διαδικασία που σου αλλάζει πραγματικά την καθημερινότητά σου και που εύχεσαι να το είχες κάνει νωρίτερα.

Είναι μια διαδικασία ανώδυνη και υπόθεση “ενός απογεύματος”. Ξεχνάς τα γυαλιά και τους φακούς επαφής σου και το σημαντικότερο ξυπνάς το πρωί και δεν “ψάχνεις τα γυαλιά σου στο κομοδίνο”.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επέμβαση καταρράκτη

Η ζωή μου άλλαξε… Με ένα χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία και επιστημονική επιδεξιότητα από το γιατρό μου (είναι δικός μου για όλη την υπόλοιπη ζωή μου) κο Ανδρέα Τουρμούζη η ζωή μου άλλαξε αφού μου χάρισε το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει ο άνθρωπος, την όραση. Ένα θερμότατο ευχαριστώ είναι το ολιγότερο που μπορώ να προσφέρω σε όλη την ομάδα του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Με την ευχή να μη χάσει κανείς το όμορφο χαμόγελό του.

Διαθλαστική επέμβαση LASIK

Έκανα laser για να αφαιρέσω την μυωπία με την οποία έκανα συντροφιά περίπου 15 χρόνια. Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για την επέμβαση από την άποψη ότι πρόκειται για τα μάτια μου, όργανα πολύ σημαντικά όχι μόνο για μένα αλλά για τον καθένα. Σήμερα μια εβδομάδα μετά την επέμβαση ομολογώ ότι τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανησυχώ αφού όλα πήγαν καλά! Βλέπω καλύτερα από πριν και ομολογώ ότι χαίρομαι που ξεφορτώθηκα τη συντροφιά της μυωπίας μου…

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Ξεκίνησα να έχω προβλήματα όρασης από την Τετάρτη Δημοτικού. Από τότε η μυωπία μου ανέβαινε βαθμιαία ώσπου στο Λύκειο … εκτοξεύτηκε εξαιτίας του διαβάσματος. Τα γυαλιά με κούραζαν – ήταν και πανάκριβα! Το καλοκαίρι στη θάλασσα δυσκολευόμουν, στα μέρη με καπνό τα μάτια μου κοκκίνιζαν, είχα πάντα την ένοια μη συμβεί κάτι στους φακούς και μολυνθώ ή τους χάσω!

Όλα αυτά λύθηκαν όταν πήρα την απόφαση να κάνω το laser για να απαλλαγώ οριστικά από τη μυωπία. Έτσι, από τις 10 Ιουλίου 2013 η ζωή μου μπήκε σε νέα εποχή! Είναι μια ημερομηνία που θα θυμάμαι πάντα! Τώρα νοιώθω απελευθερωμένη και πολύ χαρούμενη!

Ο γιατρός, ο κ. Τουρμούζης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ευχάριστος και σίγουρος για αυτό που κάνει. Η γυναίκα του, οι υπόλοιποι ιατροί και βοηθοί, τα κορίτσια στη γραμματεία είναι όλοι σωστοί επαγγελματίες και ταυτόχρονα χαμογελαστοί και ευγενικοί!

Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και σήμερα 05.02.2015, ο γιατρός μου με παρακολουθεί για να είναι σίγουρος για την πορεία της όρασής μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, χαίρομαι όταν επισκέπτομαι την κλινική και ως τώρα έχω φέρει τρεις φίλους μου για να αλλάξουν και αυτοί τη ζωή τους!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Την εμπειρία που έζησα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ μπορώ να την χαρακτηρίσω με πολλά επίθετα αλλά δεν θα μου φτάσουν μόνο αυτές οι γραμμές! Άλλαξε όλη μου η ζωή και ενώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική τώρα παρακινώ όποιον ή όποια σκέφτεται να το κάνει! Θα το ονόμαζα ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΗΣ! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τουρμούζη!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Ονομάζομαι Τριαντάφυλλος Μουζάκης, είμαι 24 ετών και πριν ένα μήνα αποφάσισα να κάνω επέμβαση laser για την μυωπία. Τώρα νιώθω άλλος άνθρωπος χωρίς τα γυαλιά, και ψυχολογικά και αισθητικά. Αυτό το οφείλω στον κ. Τουρμούζη και την ομάδα του. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ φιλικός με τους ασθενείς του. Όποιος σκέφτεται να κάνει laser και είναι επιφυλακτικός του συνιστώ να μην είναι!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

To αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό! Μια μέρα μετά την επέμβαση εντυπωσιάστηκα γιατί συνηδειτοποίησα ότι δε θα ξαναχρειαστώ γυαλιά. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης ένιωσα ένα τσίμπημα και το βράδυ που ακολούθησε έπρεπε να είμαι προσεκτική. Τώρα πια, τρεις μήνες μετά νιώθω χαρούμενη που πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Μου διευκολύνει την καθημερινότητα…

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

H ζωή μου άλλαξε ριζικά! Από την επόμενη μέρα του laser βλέπω άψογα. Τέλος μυωπία, γυαλιά, φακοί επαφής!

Διαθλαστική Επέμβαση

Θα έπρεπε να είχα κάνει την επέμβαση laser τουλάχιστον οκτώ χρόνια νωρίτερα. Γιατί άργησα; Ήταν από τα καλύτερα δώρα που έκανα στον εαυτό μου. Συστήνω την επέμβαση σε οποιονδήποτε μύωπα ασθενή, ασυζητητί.

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η επέμβαση αυτή σίγουρα αλλάζει την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητας, ιδιαίτερα αν έχεις μάθει να ζεις για χρόνια με μυωπία και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Είναι σημαντικό να ξέρεις πως δεν εξαρτάσαι από το πρωϊ μέχρι το βράδυ από γυαλιά και φακούς επαφής αλλά έχεις τη δική σου πλέον όραση. Πέραν όμως από το διαδικαστικό κομμάτι –που φυσικά είναι ανεκτίμητο – είναι και το ψυχικό. Επέρχεται μια εσωτερική ανανέωση και δύναμη, μια αίσθηση ανακούφισης αλλά και ασφάλειας. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι λίγο πράγμα να ξέρεις πως έχεις «τα δικά σου μάτια»!

Διαθλαστική Επέμβαση

Η αίσθηση του να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου είναι απίστευτη! Η ζωή μου πετώντας τους φακούς και τα γυαλιά έχει διευκολυνθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Οι ανησυχίες «μήπως ξέχασα τα γυαλιά μου;», «έχω υγρό για τους φακούς;» και άλλες χιλιάδες παρόμοιες δεν υπάρχουν πλέον. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το έκανα νωρίτερα. Αλλά «κάλιο αργά … παρά ποτέ!»Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα για μια ζωή ευκολότερη και φυσιολογικότερη!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η επέμβαση για την μυωπία μου ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει για τον εαυτό μου. Η αίσθηση του να βλέπω καθαρά, να μην ανησυχώ για το ότι πρέπει να φορέσω φακούς το πρωϊ που ξυπνάω, ότι πρέπει να αφαιρέσω τους φακούς πριν το μακιγιάζ και για το αν θα ανοίξω τα μάτια μου στη θάλασσα είναι εξαιρετικά απελευθερωτική. Σας ευχαριστώ όλους!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Aγαπητοί μου κύριε και κυρία Τουρμούζη, σας ευχαριστώ γιατί εκτός από την επιστημονική σας βεβαιότητα υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που φανερώνουν τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Όπως ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα μετά την επέμβαση, το ποτήρι με το χυμό που σε περιμένει σερβιρισμένο, τα «δάκρυα» που δίνετε ξανά υπολογίζοντας πως δεν είναι αρκετά, η βεβαιότητα με τις γνωματεύσεις σας, η σταθερή σας ομιλία την ώρα της επέμβασης, η πίστη που σας δείχνουν οι συνεργάτες σας, η ήρεμη ροή των επισκεπτών που περιμένουν, τα άσπρα μεγάλα βότσαλα στο διαφανές βάζο και η βαθιά εγκαρδιότητα της κας Τουρμούζη.

Σας ευχαριστώ!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Η ζωή μου άλλαξε! Έγιναν πάλι όλα όπως παλιά! “Έβλεπα”! Κάτι τόσο απλό, ήταν για μένα πάλι δεδομένο. Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου κ. Τουρμούζη και όλο το προσωπικό. Με βοήθησαν, με γιάτρεψαν, τους αγάπησα. Τους βλέπω σαν δικούς μου ανθρώπους πια, χωρίς μυωπία και προβλήματα όρασης! Τους ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά!  κ. Τουρμούζη σας ευχαριστώ! Φοβόμουν, είχα αμφιβολίες αλλά όλα πήγαν πολύ καλά και έχω πλέον τα μάτια που είχα όταν γεννήθηκα. Ξανακέρδισα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου! Σας ευχαριστώ!