Η γνώμη σας

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Πολύ θετικά αποτελέσματα! Έμεινα ικανοποιημένη πλήρως! Έχει διευκολυνθεί η καθημερινότητά μου πάρα πολύ! Επίσης η ευγένεια του προσωπικού είναι υποδειγματική! Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαθλαστική Επέμβαση FemtoLASIK

Είχα μυωπία και αστιγματισμό από παιδί. Τα διόρθωσα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ. Σε λιγότερο από μια ώρα βλέπω όπως όταν φοράω γυαλιά. Όλα χωρίς πόνο και με άριστο επαγγελματισμό από τον κ. Τουρμούζη και την ομάδα του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Απίστευτη εμπειρία στο σύνολό της που αξίζει να την βιώσει κανείς! Το προσωπικό και ο γιατρός υπέροχοι, σαν να τους γνωρίζεις χρόνια! Νιώθεις εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή! Η αίσθηση της όρασης όταν πλέον έχει επέλθει η αποκατάστασή της είνα ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Έκανα την επέμβαση PRK και μετά από μήνες κοιτάζω πίσω και νοιώθω πολύ ευχαριστημένη που αποφάσισα να έρθω στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και να αφήσω τη μυωπία και τα γυαλιά μου σαν μια μακρινή ανάμνηση. Ο κ. Τουρμούζης καθώς και όλο το προσωπικό διακρίνονται από ευγένεια και ηρεμία που πηγάζει από καλές βάσεις και γνώση στον τομέα τους.

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Μία εμπειρία μοναδική ξεκινώντας από το ευγενέστατο προσωπικό του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Απαντώντας στο κάθε ερώτημά μου. Ο κ. Τουρμούζης με τα έμπειρα χέρια του αφαίρεσε από πάνω μου έναν μπελά που λόγω της εργασίας και των χόμπυ μου τα γυαλιά της μυωπίας μου καθημερινά με εμπόδιζαν. Το αποτέλεσμα για εμένα είναι μοναδικό και κρυστάλλινο σαν την όρασή μου τώρα που σας γράφω. Βλέπω πλέον χωρίς γυαλιά ή το ξένο σώμα όπως τα αποκαλώ, με αλλαγμένη τη ζωή μου προς το καλύτερο. Ευχαριστώ πάρα πολύ γιαυτή την φοβερή αλλαγή στη ζωή μου το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και τους ανθρώπους του, κάθε μέρα που περνά, γιατί έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευχαριστώ για τη σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή μου!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Είναι μια απόφαση που αξίζει να πάρεις!

Η αίσθηση που έχεις το πρωί που ξυπνάς και βλέπεις
χωρίς να ψάχνεις φακούς και γυαλιά είναι ανεκτίμητη!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Έκανα επέμβαση laser στα μάτια μου και τα πάντα πήγαν τέλεια!

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ιατρικά περιβάλλοντα που έχω δει!

 

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η ζωή μου άλλαξε τόσο όσο ποτέ δεν φανταζόμουν και περισσότερο από όσο μου τα έλεγαν!

Μοναδική εμπειρία που αξίζει όντως τον κόπο! Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς μου για τον επαγγελματισμό τους!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Με το laser άλλαξε όλη μου η ζωή.

Τώρα βλέπω τέλεια χωρίς γυαλιά και δεν κουράζομαι ούτε πονάει το κεφάλι μου… Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί έβλεπα θολά αλλά σύντομα τα μάτια μου καθάρισαν και τώρα βλέπω τέλεια!!!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Με λένε Γιώργο Μητσόπουλο και ήρθα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ για να αφαιρέσω επιτέλους τα ενοχλητικά γυαλιά που κρατούσαν φυλακισμένα τα μάτια μου κοντά στα 25 χρόνια. Τώρα μια εβδομάδα μόλις μετά την επέμβαση μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε τον κόπο. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό!!!

Τέλος θα έλεγα ότι η όλη εμπειρία είναι ευχάριστη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Σοβαρότητα – Ευγένεια – Φερεγγυότητα – Άψογο Προσωπικό!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ με το laser και απαλλάχθηκα από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής. Πάρα πολύ καλή επέμβαση και αποτελεσματική. Συνιστώ όποιος δεν την έχει κάνει να το αποφασίσει!!!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

To laser είναι μια διαδικασία που σου αλλάζει πραγματικά την καθημερινότητά σου και που εύχεσαι να το είχες κάνει νωρίτερα.

Είναι μια διαδικασία ανώδυνη και υπόθεση “ενός απογεύματος”. Ξεχνάς τα γυαλιά και τους φακούς επαφής σου και το σημαντικότερο ξυπνάς το πρωί και δεν “ψάχνεις τα γυαλιά σου στο κομοδίνο”.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επέμβαση καταρράκτη

Η ζωή μου άλλαξε… Με ένα χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία και επιστημονική επιδεξιότητα από το γιατρό μου (είναι δικός μου για όλη την υπόλοιπη ζωή μου) κο Ανδρέα Τουρμούζη η ζωή μου άλλαξε αφού μου χάρισε το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει ο άνθρωπος, την όραση. Ένα θερμότατο ευχαριστώ είναι το ολιγότερο που μπορώ να προσφέρω σε όλη την ομάδα του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Με την ευχή να μη χάσει κανείς το όμορφο χαμόγελό του.

Διαθλαστική επέμβαση LASIK

Έκανα laser για να αφαιρέσω την μυωπία με την οποία έκανα συντροφιά περίπου 15 χρόνια. Ομολογώ ότι στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική για την επέμβαση από την άποψη ότι πρόκειται για τα μάτια μου, όργανα πολύ σημαντικά όχι μόνο για μένα αλλά για τον καθένα. Σήμερα μια εβδομάδα μετά την επέμβαση ομολογώ ότι τελικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανησυχώ αφού όλα πήγαν καλά! Βλέπω καλύτερα από πριν και ομολογώ ότι χαίρομαι που ξεφορτώθηκα τη συντροφιά της μυωπίας μου…

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Ξεκίνησα να έχω προβλήματα όρασης από την Τετάρτη Δημοτικού. Από τότε η μυωπία μου ανέβαινε βαθμιαία ώσπου στο Λύκειο … εκτοξεύτηκε εξαιτίας του διαβάσματος. Τα γυαλιά με κούραζαν – ήταν και πανάκριβα! Το καλοκαίρι στη θάλασσα δυσκολευόμουν, στα μέρη με καπνό τα μάτια μου κοκκίνιζαν, είχα πάντα την ένοια μη συμβεί κάτι στους φακούς και μολυνθώ ή τους χάσω!

Όλα αυτά λύθηκαν όταν πήρα την απόφαση να κάνω το laser για να απαλλαγώ οριστικά από τη μυωπία. Έτσι, από τις 10 Ιουλίου 2013 η ζωή μου μπήκε σε νέα εποχή! Είναι μια ημερομηνία που θα θυμάμαι πάντα! Τώρα νοιώθω απελευθερωμένη και πολύ χαρούμενη!

Ο γιατρός, ο κ. Τουρμούζης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ευχάριστος και σίγουρος για αυτό που κάνει. Η γυναίκα του, οι υπόλοιποι ιατροί και βοηθοί, τα κορίτσια στη γραμματεία είναι όλοι σωστοί επαγγελματίες και ταυτόχρονα χαμογελαστοί και ευγενικοί!

Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και σήμερα 05.02.2015, ο γιατρός μου με παρακολουθεί για να είναι σίγουρος για την πορεία της όρασής μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, χαίρομαι όταν επισκέπτομαι την κλινική και ως τώρα έχω φέρει τρεις φίλους μου για να αλλάξουν και αυτοί τη ζωή τους!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Την εμπειρία που έζησα στο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ μπορώ να την χαρακτηρίσω με πολλά επίθετα αλλά δεν θα μου φτάσουν μόνο αυτές οι γραμμές! Άλλαξε όλη μου η ζωή και ενώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτική τώρα παρακινώ όποιον ή όποια σκέφτεται να το κάνει! Θα το ονόμαζα ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΖΩΗΣ! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Τουρμούζη!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Ονομάζομαι Τριαντάφυλλος Μουζάκης, είμαι 24 ετών και πριν ένα μήνα αποφάσισα να κάνω επέμβαση laser για την μυωπία. Τώρα νιώθω άλλος άνθρωπος χωρίς τα γυαλιά, και ψυχολογικά και αισθητικά. Αυτό το οφείλω στον κ. Τουρμούζη και την ομάδα του. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πολύ φιλικός με τους ασθενείς του. Όποιος σκέφτεται να κάνει laser και είναι επιφυλακτικός του συνιστώ να μην είναι!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

To αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό! Μια μέρα μετά την επέμβαση εντυπωσιάστηκα γιατί συνηδειτοποίησα ότι δε θα ξαναχρειαστώ γυαλιά. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης ένιωσα ένα τσίμπημα και το βράδυ που ακολούθησε έπρεπε να είμαι προσεκτική. Τώρα πια, τρεις μήνες μετά νιώθω χαρούμενη που πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Μου διευκολύνει την καθημερινότητα…

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

H ζωή μου άλλαξε ριζικά! Από την επόμενη μέρα του laser βλέπω άψογα. Τέλος μυωπία, γυαλιά, φακοί επαφής!

Διαθλαστική Επέμβαση

Θα έπρεπε να είχα κάνει την επέμβαση laser τουλάχιστον οκτώ χρόνια νωρίτερα. Γιατί άργησα; Ήταν από τα καλύτερα δώρα που έκανα στον εαυτό μου. Συστήνω την επέμβαση σε οποιονδήποτε μύωπα ασθενή, ασυζητητί.

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η επέμβαση αυτή σίγουρα αλλάζει την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητας, ιδιαίτερα αν έχεις μάθει να ζεις για χρόνια με μυωπία και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Είναι σημαντικό να ξέρεις πως δεν εξαρτάσαι από το πρωϊ μέχρι το βράδυ από γυαλιά και φακούς επαφής αλλά έχεις τη δική σου πλέον όραση. Πέραν όμως από το διαδικαστικό κομμάτι –που φυσικά είναι ανεκτίμητο – είναι και το ψυχικό. Επέρχεται μια εσωτερική ανανέωση και δύναμη, μια αίσθηση ανακούφισης αλλά και ασφάλειας. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι λίγο πράγμα να ξέρεις πως έχεις «τα δικά σου μάτια»!

Διαθλαστική Επέμβαση

Η αίσθηση του να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου είναι απίστευτη! Η ζωή μου πετώντας τους φακούς και τα γυαλιά έχει διευκολυνθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Οι ανησυχίες «μήπως ξέχασα τα γυαλιά μου;», «έχω υγρό για τους φακούς;» και άλλες χιλιάδες παρόμοιες δεν υπάρχουν πλέον. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το έκανα νωρίτερα. Αλλά «κάλιο αργά … παρά ποτέ!»Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα για μια ζωή ευκολότερη και φυσιολογικότερη!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Η επέμβαση για την μυωπία μου ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει για τον εαυτό μου. Η αίσθηση του να βλέπω καθαρά, να μην ανησυχώ για το ότι πρέπει να φορέσω φακούς το πρωϊ που ξυπνάω, ότι πρέπει να αφαιρέσω τους φακούς πριν το μακιγιάζ και για το αν θα ανοίξω τα μάτια μου στη θάλασσα είναι εξαιρετικά απελευθερωτική. Σας ευχαριστώ όλους!

Διαθλαστική Επέμβαση LASIK

Aγαπητοί μου κύριε και κυρία Τουρμούζη, σας ευχαριστώ γιατί εκτός από την επιστημονική σας βεβαιότητα υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που φανερώνουν τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Όπως ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα μετά την επέμβαση, το ποτήρι με το χυμό που σε περιμένει σερβιρισμένο, τα «δάκρυα» που δίνετε ξανά υπολογίζοντας πως δεν είναι αρκετά, η βεβαιότητα με τις γνωματεύσεις σας, η σταθερή σας ομιλία την ώρα της επέμβασης, η πίστη που σας δείχνουν οι συνεργάτες σας, η ήρεμη ροή των επισκεπτών που περιμένουν, τα άσπρα μεγάλα βότσαλα στο διαφανές βάζο και η βαθιά εγκαρδιότητα της κας Τουρμούζη.

Σας ευχαριστώ!

Διαθλαστική Επέμβαση PRK

Η ζωή μου άλλαξε! Έγιναν πάλι όλα όπως παλιά! “Έβλεπα”! Κάτι τόσο απλό, ήταν για μένα πάλι δεδομένο. Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου κ. Τουρμούζη και όλο το προσωπικό. Με βοήθησαν, με γιάτρεψαν, τους αγάπησα. Τους βλέπω σαν δικούς μου ανθρώπους πια, χωρίς μυωπία και προβλήματα όρασης! Τους ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά!  κ. Τουρμούζη σας ευχαριστώ! Φοβόμουν, είχα αμφιβολίες αλλά όλα πήγαν πολύ καλά και έχω πλέον τα μάτια που είχα όταν γεννήθηκα. Ξανακέρδισα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου! Σας ευχαριστώ!