Διαθλαστική Επέμβαση PRK

 

Ξεκίνησα να έχω προβλήματα όρασης από την Τετάρτη Δημοτικού. Από τότε η μυωπία μου ανέβαινε βαθμιαία ώσπου στο Λύκειο … εκτοξεύτηκε εξαιτίας του διαβάσματος. Τα γυαλιά με κούραζαν – ήταν και πανάκριβα! Το καλοκαίρι στη θάλασσα δυσκολευόμουν, στα μέρη με καπνό τα μάτια μου κοκκίνιζαν, είχα πάντα την ένοια μη συμβεί κάτι στους φακούς και μολυνθώ ή τους χάσω!

Όλα αυτά λύθηκαν όταν πήρα την απόφαση να κάνω το laser για να απαλλαγώ οριστικά από τη μυωπία. Έτσι, από τις 10 Ιουλίου 2013 η ζωή μου μπήκε σε νέα εποχή! Είναι μια ημερομηνία που θα θυμάμαι πάντα! Τώρα νοιώθω απελευθερωμένη και πολύ χαρούμενη!

Ο γιατρός, ο κ. Τουρμούζης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, ευχάριστος και σίγουρος για αυτό που κάνει. Η γυναίκα του, οι υπόλοιποι ιατροί και βοηθοί, τα κορίτσια στη γραμματεία είναι όλοι σωστοί επαγγελματίες και ταυτόχρονα χαμογελαστοί και ευγενικοί!

Θέλω να τονίσω ότι ακόμα και σήμερα 05.02.2015, ο γιατρός μου με παρακολουθεί για να είναι σίγουρος για την πορεία της όρασής μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλα, χαίρομαι όταν επισκέπτομαι την κλινική και ως τώρα έχω φέρει τρεις φίλους μου για να αλλάξουν και αυτοί τη ζωή τους!