Ενέσεις αλαντικής τοξίνης (bottox)

Oι ενέσεις ΒΟΤΟΧ αποτελούν μια απλή, μη-χειρουργική θεραπεία για την άμβλυνση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Αποτελεί τη μοναδική θεραπεία τέτοιου τύπου που έχει πάρει έγκριση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

O χρόνος που απαιτείται για τη θεραπεία είναι περίπου 10 λεπτά και μέσα σε χρονικό διάστημα ολίγων ημερών τα αποτελέσματα είναι ορατά και διαρκούν περίπου 4-6 μήνες.

Δεν απαιτείται αναισθησία αν και κάποιες φορές ο ιατρός επιλέγει να «αναισθητοποιήσει» την περιοχή με πάγο ή αναισθητική κρέμα. Η ενόχληση που θα αισθανθείτε κατά τη διάρκεια των ενέσεων BOTOX είναι συνήθως μικρή και σύντομη. Αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας αφού δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως ένα μήνα μετά θα παρατηρήσετε άμβλυνση των ρυτίδων. Τα αποτελέσματα των ενέσεων BOTOX διαρκούν περίπου έξι μήνες.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

endpage

Image Map