Επέμβαση Στραβισμού

Η χειρουργική αντιμετώπιση του στραβισμού γίνεται όταν ο στραβισμός ακόμα και μετά τη θεραπεία της αμβλυωπίας παραμένει. Η επέμβαση του στραβισμού σε κάποιες περιπτώσεις δεν βελτιώνει μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και την όραση αφού σε ορισμένους ασθενείς η εξάληψη της διπλωπίας δίνει τη δυνατότητα για κάποιου βαθμού στερεοσκοπική όραση.

Η πλειονότητα των ασθενών με στραβισμό υποβάλλεται σε μία επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ένα όμως μικρό ποσοστό (περίπου 20%) υποβάλλεται και σε δεύτερη επέμβαση είτε για να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όταν ο στραβισμός δε διορθώθηκε πλήρως είτε γιατί το μάτι μπορεί να στράβισε ξανά.

Η επέμβαση του στραβισμού είναι συνήθως ασφαλής και αποτελεσματική έτσι ώστε να οδηγήσει σε ευθυγράμμιση των ματιών σε καμμία περίπτωση όμως δεν αντικαθιστά τα γυαλιά της αμβυωπίας.


Βασ. Σοφίας 64
2ος όροφος 
115 28 Αθήνα

Τ : 210 72 47 103
F : 210 72 31 221

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us facebookfinde us google maps

contact-p

endpage

Image Map